Ukoliko želiš saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada i samom programiranju u programskom jeziku Python prijavi se na besplatno osposobljavanje i postani licencirani pilot bespilotnih letjelica.

 

Nudimo ti usavršavanje u dinamičnom i poticajnom okruženju te stjecanje teoretskih znanja vezanih za programiranje, razna tehnička znanja te poduzetničke vještine.

Edukacija se održava u gradu Petrinji u zgradi Petrinjske razvojne agencije PETRA koja je ujedno i nositelj edukacija, a nalazimo se na adresi Ulica braće Hanžek 19.

Na edukaciju se mogu prijaviti sve osobe s područja Hrvatske koje imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje, a u trenutku prijave prijavljene su u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ-a). Polaznicima će HZZ osigurati mjesečnu novčanu naknadu i putne troškove.

Prijaviti se možete na e-mail info@drone-in.hr.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail: info@drone-in.hr ili putem telefona na broj: 044/400-603.

Kroz šestomjesečno osposobljavanja polaznici će saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada, 3D dizajnu, modeliranju i programiranju u programskom jeziku Python.

Nakon završene edukacije polaznici će biti osposobljeni za polaganje za licenciranog udaljenog pilota pri Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo.

Od polaznika ovog šestomjesečnog osposobljavanja očekujemo upornost, marljivost i aktivno sudjelovanje na edukaciji. Uz praktičan rad, koji je sastavni dio edukacije, vjerujemo kako će svi polaznici steći kvalitetna znanja za daljnji napredak i kasnije zaposlenje.

Edukacija traje 6 mjeseci, a provodi se u punom radnom vremenu od 40 sati tjedno. Ukupno preko 1000 sati osposobljavanja u kojem će polaznici saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada, 3D dizajnu, modeliranju i programiranju istih u programskom jeziku Python i steći potrebna znanja za polaganje za licenciranog udaljenog pilota pri Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo.

 

Edukacija je za sve polaznike besplatna.

Polaznicima kojima je prebivalište izvan grada Petrinje i ne mogu svaki dan putovati na edukacije pomoć u pronalasku smještaja pružit će djelatnici Petrinjske razvojne agencije ­ PETRA.

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.