Katarina Ivančić, mag.soc., ravnateljica PETRA-e, team leader

Katarina je magistra sociologije, a svoj put u EU fondove započinje prije 10 godina završavajući fakultetsko obrazovanje smjer Europskih studija. Svoje radno iskustvo započinje radom u konzultantskoj tvrtki, a trenutačno je ravnateljica Petrinjske razvojne agencije, poduzetničke potporne institucije Grada Petrinje koja je osnovana sa svrhom pružanja podrške i poticanja razvoja poduzetništva. Vodi tim od 10 zaposlenika koji surađujući s poslovnim, javnim i NGO sektorom bilježe značajne uspjehe u zadnjih pet godina pripremom i provedbom niza projekata financiranih bespovratnim sredstvima.


Katarina je vizionar, spremna na izazove, nova učenja i razmišljanja izvan okvira i upravo kroz projekt DRONE-IN želi približiti AI i programiranje široj javnosti, te osvijestiti potrebu cjeloživotnog učenja kao bitne komponente uspješnog poslovanja. Projektom DRONE-IN uvodi agenciju u novo područje djelovanja – osposobljavanje za nezaposlene osobe. Vjeruje da će projekt DRONE-IN pokrenuti razvoj poduzetništva i gospodarstva grada Petrinje te pokrenuti znanstveno-istraživački sektor u području bespilotnih letjelica.

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.