Gradonačelnica Komes najavila početak projekta DRONE-IN

Gostujući u radijskoj emisiji Trenica gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes najavila je početak provedbe projekta DRONE-IN. Kazala je kako će početne edukacije biti besplatne za sve zainteresirane polaznike. Edukacije su namijenjene svim nezaposlenim osobama, a sredstva za realizaciju edukacija su osigurana od Hrvatskog zavoda za zapošljavanja kroz mjere osposobljavanja na radnom mjestu.

„Cilj je da Petrinju brendiramo u novom svijetlu, da ne budemo stalno u negativnim i lošim pričama, da ju preusmjerimo u pozitivan brend. Vjerujem da ćemo to uspjeti. Počinjemo s ovim obrazovanjem odraslih, a nakon toga su sljedeće faze, izgradnja inkubatora, akceleratora, pokretanje srednjoškolskog smjera obrazovanja i nadamo se i visokoškolskog, pokrenuti obrazovanje i u tom smjeru, zapravo od vrtićke dobi pa na dalje“, rekla je Komes.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.