Prijavi se za PROGRAMERA BESPILOTNIH LETJELICA!

Ukoliko želiš saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada i samom programiranju u programskom jeziku Python prijavi se na besplatno osposobljavanje, a uz to postani licencirani udaljeni pilot bespilotnih letjelica.

Nudimo ti usavršavanje u dinamičnom i poticajnom okruženju te stjecanje teoretskih znanja vezanih uz programiranje, razna tehnička znanja te poduzetničke vještine.

DRONE IN Centar za inovacije i umjetnu inteligenciju poziva vas da se prijavite na edukaciju za Programera bespilotnih letjelica. Prijaviti se mogu nezaposlene osobe iz cijele Hrvatske koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje.

Edukacija traje 6 mjeseci, a provodi se u punom radnom vremenu od 40 sati tjedno. Ukupno oko 1000 sati osposobljavanja u kojem će polaznici saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada, 3D dizajnu, modeliranju i programiranju istih u programskom jeziku Python i steći potrebna znanja za polaganje za licenciranog udaljenog pilota pri Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo. Više o samoj edukaciji i pitanjima saznajte više na LINKU.  

Edukacija je besplatna, a polaznici dobivaju novčanu naknadu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i pokrivene troškove prijevoza. Polaznici iz mjesta koja su udaljena od Petrinje mogu doći stanovati u Petrinju za vrijeme osposobljavanja a DRONE-IN tim će im pomoći u pronalasku smještaja. 

Lokacija edukacije

Petrinja, Sisačko-moslavačka županija

Uvjeti

– završena srednja škola

– poznavanje Engleskog jezika u govoru i pismu

– napredna informatička pismenost

– prijavljen/a u evidenciju nezaposlenih osoba HZZ-a

Prijavna dokumentacija

– CV, osobni podatci

– dokaz o stručnoj spremi

Što očekujemo od polaznika?

Od polaznika ovog šestomjesečnog osposobljavanja očekujemo motiviranost za rad, upornost, marljivost, odgovornost i aktivno sudjelovanje na edukaciji. Uz praktičan rad, koji je sastavni dio edukacije, vjerujemo kako će svi polaznici steći kvalitetna znanja za daljnji napredak i zaposlenje. 

Što nudimo?

– usvajanje cjelovitog znanja i vještina potrebnih za izradu vlastitih proizvoda u području digitalnih tehnologija i bespilotnih letjelica te pokretanje vlastitih poduzetničkih pothvata

– cjelovitu edukaciju za polaganje za licenciranog udaljenog pilota od strane Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo

– korištenje Potpore osposobljavanje na radnom mjestu

Način prijave i odabira kandidata

Rok za podnošenje prijave je 28.7.2024. godine. Dokumentacija se dostavlja elektroničkim putem na e-adresu: info@drone-in.hr  ili na linku za prijave. Prilikom prijave putem e-maila u polje predmeta treba upisati: „Natječaj za programera bespilotnih letjelica“.

Broj osoba za osposobljavanje je ograničen te će nakon završetka zaprimanja prijava kandidati biti pozvani na usmeni razgovor. 

Početak edukacije očekuje se u rujnu 2024. godine po odobrenju odabranih polaznika od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.