Uspješna edukacija prve generacije Drone-IN centra za programere bespilotnih letjelica: Poziv za nove prijave!

S ponosom objavljujemo da je u prošloj godini PETRA – Petrinjska razvojna agencija uspješno provela edukaciju za prvu generaciju polaznika Drone-IN centra za programere bespilotnih letjelica! Naša inovativna i sveobuhvatna obuka omogućila je polaznicima da steknu vrijedna znanja i vještine u brzo rastućem sektoru bespilotnih letjelica.

Izuzetno smo ponosni što možemo istaknuti da se više od 35% naših polaznika prve generacije već uspješno zaposlilo ili otvorilo vlastiti poslovni subjekt. Također, dio njih ostvario je poticaje za samozapošljavanje financirane od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, što je dodatni pokazatelj kvalitete naše edukacije i podrške koju pružamo.

Naša misija je pružiti vrhunsku edukaciju i podršku svim zainteresiranim za svijet bespilotnih letjelica, stoga s veseljem najavljujemo da krećemo u prikupljanje novih prijava za sljedeću generaciju polaznika. Ako želite postati dio ove uzbudljive industrije i steći praktična znanja koja će vam omogućiti uspjeh na tržištu rada ili u poduzetničkim vodama, ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

 

Zašto odabrati Drone-IN program osposobljavanja?

 

Sveobuhvatan program obuke: Pokrivamo sve aspekte programiranja i upravljanja bespilotnim letjelicama.

Praktična nastava: Naši polaznici imaju priliku raditi s najnovijom tehnologijom i sudjelovati u stvarnim projektima.

Podrška za zapošljavanje i samozapošljavanje: Pomažemo Vam da ostvarite svoje profesionalne ciljeve, bilo kroz zaposlenje ili pokretanje vlastitog poslovnog subjekta.

Umrežavanje: Povežite se s vodećim stručnjacima iz industrije i ostalim polaznicima kako biste izgradili vrijedne profesionalne kontakte.

Edukacija je besplatna i namijenjena je nezaposlenim osobama.

 

Pratite naše mrežne stranice jer prijave uskoro otvaramo! Ne propustite priliku da postanete dio našeg uspješnog tima i započnete svoju karijeru u industriji bespilotnih letjelica. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila.

 

Pridružite nam se i postanite dio inovativne budućnosti uz Drone-IN!

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.