BESPLATNA EDUKACIJA ZA PROGRAMERA BESPILOTNIH LETJELICA

Kroz mjeru Osposobljavanje na radnom mjestu u sklopu Mjera aktivne politike zapošljavanja koju provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje za nezaposlene osobe planirano je šestomjesečno osposobljavanje za PROGRAMERA BESPILOTNIH LETJELICA. 

Program je BESPLATAN za sve polaznike edukacije, a polaznici ostvaruju novčanu naknadu koju im isplaćuje Zavod.

Tijekom trajanja edukacije polaznici će kroz mentorirani rad i stručno vodstvo edukatora, izrađivati vlastitu bespilotnu letjelicu za različite namjene. Polaznici osposobljavanja steći će znanja i vještine u izradi, programiranju i upravljanju bespilotnim letjelicama. Po završetku teorijskog i praktičnog dijela edukacije polaznici će demonstrirati stečena znanja i vještine kroz vlastiti, potpuno funkcionalni prototip bespilotne letjelice.

USKORO KREĆU PRIJAVE ZA DRUGU GENERACIJU PROGRAMERA BESPILOTNIH LETJELIC

Više o usavršavanju i pitanjima saznajte na https://drone-in.hr/cesta-pitanja/

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.