Prijavi se na edukaciju

Želiš naučiti izraditi i programirati dronove, a uz to postati i licencirani pilot bespilotnih letjelica?

Prijavi se na šestomjesečno osposobljavanje za programera/programerku bespilotnih letjelica (DRON-ova) u Petrinji koje se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a namijenjeno je nezaposlenim osobama s područja Republike Hrvatske.

 

Koje vještine i znanja te čekaju na edukaciji?

Nakon provedene edukacije polaznici će biti osposobljeni za samostalan rad na području konstrukcije i programiranja bespilotnih letjelica – konstruiranje pomoću računala, programiranje u programskom jeziku Phyton, elektrotehnička znanja, uporaba DJI  Tello PY biblioteka, algoritmi umjetne inteligencije, računalni vid, neuronske mreže i dr.. Polaznici će biti osposobljeni za manevarske sposobnosti i načine upravljanja bespilotnim letjelicama – provedba osposobljavanja za udaljene pilote bespilotnih letjelica po EU regulativama i polaganje ispita za licenciranog udaljenog pilota pri Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo. Uz navedeno tokom edukacije imat ćeš priliku raditi na razvoju vlastitog proizvoda kojeg ćeš na kraju osposobljavanja i prezentirati.

Osim kompetencija iz područja bespilotnih letjelica polaznici će steći znanja i vještine o osnivanju i vođenju tvrtke, financijskom planiranju i upravljanju, prodajnim i marketinškim vještinama, izradi poslovnog plana, design thinking metodi i pronalasku investitora.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.