Prijavi se za PROGRAMERA BESPILOTNIH LETJELICA!

Ukoliko želiš saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada i samom programiranju u programskom jeziku Python prijavi se na besplatno osposobljavanje, a uz to postani licencirani udaljeni pilot bespilotnih letjelica.

 

Nudimo ti usavršavanje u dinamičnom i poticajnom okruženju te stjecanje teoretskih znanja vezanih uz programiranje, razna tehnička znanja te poduzetničke vještine.

 

DRONE IN Centar za inovacije i umjetnu inteligenciju poziva vas da se prijavite na edukaciju za Programera bespilotnih letjelica. Prijaviti se mogu nezaposlene osobe iz cijele Hrvatske koje imaju minimalno završeno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje te su prijavljene u evidenciji Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje.

Edukacija traje 6 mjeseci, a provodi se u punom radnom vremenu od 40 sati tjedno. Ukupno oko 1000 sati osposobljavanja u kojem će polaznici saznati sve o bespilotnim letjelicama, njihovom načinu rada, 3D dizajnu, modeliranju i programiranju istih u programskom jeziku Python i steći potrebna znanja za polaganje za licenciranog udaljenog pilota pri Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo. Više o samoj edukaciji i pitanjima saznajte više na LINKU.  

 

Edukacija je besplatna, a polaznici dobivaju novčanu naknadu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i pokrivene troškove prijevoza. Polaznici iz mjesta koja su udaljena od Petrinje mogu doći stanovati u Petrinju za vrijeme osposobljavanja a DRONE-IN tim će im pomoći u pronalasku smještaja. 

 

Lokacija edukacije

Petrinja, Sisačko-moslavačka županija

 

Uvjeti

– završena minimalno četverogodišnja srednja škola

– poznavanje Engleskog jezika u govoru i pismu

– napredna informatička pismenost

– prijavljen/a u evidenciju nezaposlenih osoba HZZ-a

 

Prijavna dokumentacija

– CV, osobni podatci

– dokaz o stručnoj spremi

 

Što očekujemo od polaznika?

Od polaznika ovog šestomjesečnog osposobljavanja očekujemo motiviranost za rad, upornost, marljivost, odgovornost i aktivno sudjelovanje na edukaciji. Uz praktičan rad, koji je sastavni dio edukacije, vjerujemo kako će svi polaznici steći kvalitetna znanja za daljnji napredak i zaposlenje. 

 

Što nudimo?

– usvajanje cjelovitog znanja i vještina potrebnih za izradu vlastitih proizvoda u području digitalnih tehnologija i bespilotnih letjelica te pokretanje vlastitih poduzetničkih pothvata

– cjelovitu edukaciju za polaganje za licenciranog udaljenog pilota od strane Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo

– korištenje Potpore osposobljavanje na radnom mjestu

 

Način prijave i odabira kandidata

Rok za podnošenje prijave je 28.3.2023. godine. Dokumentacija se dostavlja elektroničkim putem na e-adresu: info@drone-in.hr  ili na linku za prijave. U polje predmeta treba upisati: „Natječaj za programera bespilotnih letjelica“.

Broj osoba za osposobljavanje je ograničen te će nakon završetka zaprimanja prijava kandidati biti pozvani na usmeni razgovor. 

Početak edukacije očekuje se u travnju 2023. godine po odobrenju odabranih polaznika od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.