Započela gostovanja vanjskih predavača

U sklopu prve edukacije u Drone-IN centru u Petrinji, u skladu s dijelom nastavnog programa vezanog uz poduzetništvo započela su gostovanja vanjskih predavača. Prvi u nizu gostovao je iskusni poduzetnik Matt Darko Sertić koji je svojevremeno osovio na noge firmu u SAD-u, u Silicijskoj dolini, za proizvodnju kvarcnih komponenti.

“Za organizaciju proizvodnje nema boljih lokacija od ovakvih kakve su Petrinja i slična mjesta. Imamo izvrsne ljude i njihovu djecu koja su iz ranijih dana već industrijski obrazovani,” između ostalog istaknuo je Sertić polaznicima Drone-IN edukacije. Tijekom inspirativnog predavanja edukanti su mogli čuti o iskustvima poduzetnika, o izazovima, zamkama i dobrim praksama koje bi i sami mogli primijeniti ako ili jednom kad krenu u poduzetničke vode.

Ovo je samo prvo u nizu predavanja koje je planirano tijekom trajanja aktualne šestomjesečne edukacije u Drone-IN centru. Sve s ciljem edukacije polaznika što kompletnijem početnim saznanjima, kako na tehničkim poljima (upravljanje letjelicama, programiranje dronova, aeronautika) tako i na polju gospodarstva odnosno poduzetništva.

 

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.