DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems.

U sklopu konferencije prisustvovali smo raznim predavanjima i panel raspravama te popratili 6 šest letačkih demonstracija dronova.  Okupili su se stručnjaci i predstavnici raznih poduzeća, poslovni partneri, a svi s istim ciljem, da pokažu mogućnosti i primjene bespilotnih letjelica.  Na skupu je predstavljena uloga i utjecaj bespilotnih letjelica i njihova primjena na različitim područjima kao što su šumarstvo, logistika, poljoprivreda, industrija i slično.

Posjetitelji prvog dana skupa bili su i naši polaznici šestomjesečne edukacije te se kroz predavanja i druženje pobliže upoznali  sa svijetom bespilotnih letjelica i mogućnostima koje pružaju za daljnji razvoj i moguće zaposlenje.

Dana 5. svibnja 2023., voditelj projekta Karlo Dževerlija i ravnateljica PETRA-e Petrinjske razvojne agencije Katarina Ivančić održali su kratko predavanje i predstavili projekt Drone-IN publici na međunarodnom skupu. Ukratko su objasnili faze provedbe projekte, prednosti i mogućnosti koje edukacije donosi te izložili sam program koji pokriva šestomjesečno obrazovanje.

Veseli nas daljnja suradnja i razvoj partnerstva koje ćemo ostvariti putem projekta kao i sudjelovanje na sličnim i drugim stručnim događanjima vezanim uz visoke tehnologije.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.