Drone-IN projekt koji otvara mogućnosti za nova radna mjesta

Drone-IN projekt osmišljen je isključivo za nezaposlene osobe s područja cijele Hrvatske. Kroz projekt polaznici će steći širok spektar znanja iz područja konstruiranja, dizajniranja, primjene i programiranja bespilotnih letjelica što će im omogućiti usvajanje cjelovitog znanja i vještina potrebnih za izradu vlastitih proizvoda u području digitalnih tehnologija i pokretanje vlastitih poduzetničkih pothvata. Provedbom programa edukacije na tržište rada plasirat će se stručnjaci koji će kroz šestomjesečnu edukaciju postati kompetentni, a kroz vlastiti projekt će se predstaviti investitorima i poduzetnicima čime će direktno ostvariti kontakte i mogućnosti za zaposlenje ili samozaposlenje.
Mišljenje o samom projektu iznio je i gospodin Varzić, član upravnog odbora udruge građana Bespilotni sustavi u kriznim situacijama.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.