Kako mi edukacija pomaže pri budućem zaposlenju?

Ne znaš kako iskoristiti znanje stečeno tokom edukacije? Imaš vlastite ideje koje se ne uklapaju u već postojeće tržište rada? 

 

Pokreni vlastitu tvrtku u kojoj ćeš ostvariti sve svoje potencijale!

 

Kroz edukaciju osim znanja i vještina vezanih uz dronove i umjetnu inteligenciju usvojit ćeš i poduzetničke vještine kao što su organizacijska struktura poslovanja, poslovni plan, od ideje do tržišta, financijsko planiranje i upravljanje, prodaja, prezentacijske vještine, upravljanje startupom, design thinking metoda, priprema poslovnog plana za samozapošljavanje, kako do investitora, strateško planiranje poduzetnika, povezivanje poduzetnika u klastere, izvori financiranja, financijska konstrukcija, marketing kao i ostale marketinške vještine.

 

Glavni cilj edukacije je omogućiti polaznicima usvajanje cjelovitog znanja i vještina potrebnih za izradu vlastitih proizvoda u području digitalnih tehnologija i pokretanje vlastitih poduzetničkih pothvata.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.