Rok za prijave za edukaciju uskoro zatvaramo!

Rok za prijavu ističe krajem ožujka, a dan početka edukacije se bliži!

 

Kako bismo tvoju prijavu uzeli u razmatranje dostavi nam svoj:

  • životopis,
  • dokaz o stručnoj spremi
  • i potvrdu o nezaposlenosti s HZZ-a.

 

Ovim putem pozivamo te da nam te dokumente što prije pošalješ kako bi dovršio/la svoju prijavu. Vremena imaš još samo do 31.3. Bez te dokumentacije tvoju prijavu nažalost nećemo moći uzeti u razmatranje. 

 

Detaljne informacije o mogućnostima, uvjetima i načinu prijave uvijek možeš provjeriti na natječaju objavljenom na našoj web stranici www.drone-in.hr. Ili putem elektroničke pošte, porukom na e-adresu: info@drone-in.hr.

 

Broj osoba za osposobljavanje je ograničen te će nakon završetka zaprimanja prijava kandidati biti pozvani na usmeni razgovor.

Početak edukacije očekuje se u travnju 2023. godine po odobrenju odabranih polaznika od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

DroneDays 2023

Dana 4 i 5. svibnja 2023. godine, sudjelovali smo u Zagrebu na međunarodnom skupu DroneDays u organizaciji Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems. U

prikaži objavu »

Politika Internetskih kolačića

Koristimo internetske kolačiće kako bismo zapamtili Vaše preference i ponovljene posjete te Vam pružili što bolje iskustvo korištenja stranice. Pritiskom na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje SVIH internetskih kolačića.